lauantai 28. maaliskuuta 2009

Vuosi sitten (Ananan haasteeseen)

Meillä on kameraa käytetty hieman harvakseltaan viime keväänä (näköjään), joten tasan vuosi sitten ei löytynyt kuvia. Nämä kuvat ovat kuitenkin viikon sisään otettuja maaliskuun lopussa -08.

Meilläpäin virvotaan palmusunnuntaina, tässä pikkupupu (nuorempi pojistamme) jolle iski ujouskohtaus kummivanhempiensa ovensuussa.

Kyläiltiin myös molemmissa mummoloissa, tässä Helmi leikkii seuranaan molemmat veljensä (nuorempi tosin nukkuu, isompi pelaa), ja vanhempieni koira.Ehdittiin myös toiseen mummolaan, tässä Helmi ruokailemassa (oli muuten tosi vähän kuvia kuopuksesta, ja paljon enemmän muista lapsista).Ulkona oli paljon lunta, tässä pidän komentoa lapsille.
Vanhin ja toiseksi nuorin päättivät vaihtaa pipoja, käyhän ne noinkin. Pojalla melko iso pää, joten sopii hyvin siskolle. :)

Ja miksi mä en saa noita kuvien ja tekstien välejä niin kuin haluaisin? Vaikka kuinka laitan tyhjää, joskus tulevat ihan yhteen ja välillä jää isot raot, mulla menee hermo kun en osaa... Anteeksi siis ulkoasu, ei ole sellainen kuin haluaisin.

2 kommenttia: