lauantai 7. maaliskuuta 2009

Meilläkin sairastetaan

Meillä sairastetaan, en edes oikein tiedä mitä. Isoimmilla tytöillä paha olo (toinen oksensikin), kurkku kipeä, nyt myös kuumetta (sillä oksentaneella). Pojat toistaiseksi vielä kunnossa, mutta myös kuopus kipeä. Meillä oli lähes koko perheellä angiina kolme viikkoa sitten, toivon ettei ole tullut uudestaan. Taitaa olla nyt ihan tavan flunssaa tai vatsatautia (kumpiakin tuttavaperheissä).

Tässä muutama kuva eiliseltä, silloin vielä oli päivällä virtaa, illalla sitten nousi kuume. Päällä kevään uutta Meandia, näistä tykkään kovasti!

Tänään herätessä kuume oli laskenut, mutta en uskonut että tauti oli kokonaan selätetty. Tyttö kuitenkin aamun ihan hyvävointinen, niin kipaistiin lähikauppaan. Karkkipäivän karkit (ja vähän muutakin) olivat unohtuneet kauppaan, eikä mies kotona koko päivään. Koululaiset olisin pistänyt asialle mutta kun sairastivat. Koska en uskaltanut laittaa tyttöä ulos päiväunille, niin pieni happihyppely teki hyvää. (Ilme kyllä tytöllä hieman epäilevä!)


Kun vihdoin typy sai päiväunet nukuttua (nukahti vasta viideltä!), riitti energiaa leikillekin. Käsittelyssä isoveljien pikkulegoautot. Koko päivän on päällä ollut syksyn Me&I-päärynähaalari, tuo on meidän lempipyjama.
Kuvassa näkyy muuten hienosti tuo niskaliiska joka on saanut häätötuomion. Katsotaan jos huomenna lähtee...

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana tuo päärynäpuku ja sitä joskus itsekin mietin meille, mut jäi ostamatta kumminkin..

    VastaaPoista
  2. Ihana yhdistelmä tuo lime ja vaaleanpunainen :)

    VastaaPoista