lauantai 23. toukokuuta 2009

Meidän seinillä

Meidän seinillä on lähinnä maalia, tauluja en osaa edes kaivata. Less is more toteutuu ainakin jossain muodossa!

Olohuoneen seinällä itsetekemäni pikkuryijyt, nuo on kangaspuissa tehty ainakin viisi vuotta sitten. Kudontaa olen harrastanut jo 13 vuotta, nykyään hieman harvemmin. Itselläni ei ole kangaspuita tällä hetkellä, käyn työväenopistossa kudontakursseilla.



Ryijyissä on sekaisin eripaksuisia villalankoja, paperinauhaa ja pellavalankoja. Hauska eläväinen pinta, ei ihan perinteisen ryijyn näköinen. Työtunteja on kulunut kyllä tovi, mutta omia lankavarastoja tuli tyhjennettyä joten materiaalit lähes ilmaiset.



Eteisen seinällä kuvia lapsistamme, kuvat on otettu perhekerhossa/eskarissa/koulussa. Kuopus puuttuu vielä kuvista kokonaan (ja ikäähän olikin vasta 1v8kk!). Koska eteinen on kapea, ja vauhti joskus hurja, on alimmasta rivistä tippunut useampikin kuva jotka odottavat ripustuksen korjausta. Tarkoitus olisi laittaa vielä yksi rivi kuvia lisää ylös, kehyksetkin on jo ostettu.



Muu perhe starttasi juuri vuorokaudeksi "mummolaan", joten minulla on aikaa itselleni. Tekemättömien töiden listan ajattelin unohtaa...

1 kommentti:

  1. Kiva idea nuo kuvat eteisen seinällä.
    Itse olen ajatellut myös, että olisi kiva laittaa kaikista lapsista kuvat seinälle 1 vuotiaana, 2 vuotiaana ja niin edelleen.
    Kuvia tulis vaan aikamoinen määrä ja mietin, että mihin ikävuoteen kuvien laittamisen lopettaisin!?

    VastaaPoista