sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Kiitos Salainen Ystäväni!

Postinkantaja oli jättänyt kortin isosta kirjeestä joka ei mahtunut laatikkoomme. Minä ihmettelin mikä mahtoi olla, en ainakaan muistanut tilanneeni mitään, tai huutaneeni vähään aikaan huuto.netistä. Kiirettä en siis pitänyt sen noudolla, kun en osannut mitään odottaakaan.

Vasta kun olin jo vastaamassa tuolla Lastenhuoneessa-blogissa etten ole minäkään vielä saanut postia salaiselta ystävältä, tajusin että sehän se varmaankin oli! Ja eikun postiin, siellä odotti minua paketti salaiselta ystävältä!
Itse vietän nyt ansaitun teehetken kun nuorin poppoo pihalla isän kanssa. Teen seurana Painonvartijoiden Kuningatar-keksejä, ihan hyviä ja vähän pisteitä. :) Palasin nimittäin taas noudattamaan PV:n pisteitä, nyt lähtee nämä 1o kiloa jotka kahdesta viime raskaudesta jäivät.Ihanaa ja aurinkoista äitienpäivää kaikille!

8 kommenttia:

 1. Tosi viehättävä paketti teille tuli=)

  VastaaPoista
 2. mistä nuita PV keksejä saa? just eilen aloitin pisteet =D

  VastaaPoista
 3. Painonvartijoiden keksejä ja muitakin tuotteita itse ostan ryhmästä kun siellä käyn, mutta niitä voi myös tilata (www.painonvartijat.fi). Tai jos lähelläsi kokoontuu ryhmä (tiedot löytyy myös tuolta sivulta), niin siellä voi käydä vaikkapa vain ostoksilla, ei tarvitse maksaa käyntimaksua tai olla virallisesti heidän kirjoissaan. Joitain tuotteita on kai ihan ruokakaupassakin, olen joskus (kauan sitten) nähnyt ainakin poppareita.

  VastaaPoista
 4. Ihanan mukin sait! Keksejäkin alkoi tehdä mieli...

  VastaaPoista
 5. Mistähän noin söpön mukin voisi löytää? En saa paketin teksteistä selvää, voisitko kertoa mitä siinä lukee? :)

  VastaaPoista
 6. Paketissa lukee
  It's darling... by Disaster
  www.disasterdesign.co.uk
  En olekaan itse sivuille vielä kurkannut.

  Muki on todella kiva, ei siis ole posliininen vaan tuollainen ihanan kevyt (kovamuovia?), kiva pakata myös eväsretkelle mukaan, inhoan kertakäyttöastioita.

  VastaaPoista
 7. *Tyttöjen-mamille: http://www.ihankivadesign.fi/verkkokauppa/index.php :)

  VastaaPoista