keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Hullua hullua...

Tein aamulla täsmäiskun Stockalle, koska halusin halvan Ticketin. :) Työt alkoivat yhdeksältä, joten minulla oli tunti aikaa, onneksi Stocka aukeaa jo kahdeksalta hulluina päivinä.

8.05 olin Jumbon Stockalla, ja Ticketti-tankojen ympärillä kävi kova hyörinä. Kaikkia värejä ja kokoja oli toki tarjolla, ja sainkin kaikki haluamani. Kuopukselle pinkki 86cm, pojille vihreä 116cm ja turkoosi 128cm. Koot olivat edellisvuotta pienempiä, onneksi oli mittanauha mukana. Takkeja on jo kokeiltu, hyviä ovat. Eskarilaisen turkoosi saisi toki olla seuraavakin koko, mutta kun tuo oli isoin. Mahtuu kyllä ihan hyvin tuokin. Ystävälleni ostin myös kaksi pukua, hän kun ei itse päässyt paikalle.


Eskarilainen oli lisäksi kuvastosta bongannut hupparin, joka miellytti livenäkin niin että piti heti saada päälle:


Koululaistytöt olivat valinneet kuvastosta Paul Frankia, nämä siis toin heille. Äitiä ei noi värit niin miellytä, mutta tyttöjä kyllä. Toivottavasti koot osuivat nappiin, tytöt ovat vielä koulussa.Kuopukselle yksi t-paita, ehkä olisin voinut ottaa useammankin. Ehkäpä huomenna sitten? (Anteeksi kuva väärinpäin, olin kyllä kääntänyt sen oikein?)


Äidille vielä kassalta hieman herkkuja, täytyykin keittää vielä kupillinen kahvia ennen kuin täällä herätään päiväunilta.


Jatkan varmaan hulluttelua vielä joku ilta, silloin ehdin muuallekin kuin lasten vaatteisiin.

4 kommenttia:

 1. Voi mitkä värit noissa Ticketeissä taas! Meille läks Tuusiksen kautta kaksi vihreää. ;)
  Hitsit noita kokoja, otin 116cm n.116cm pojalle ja varmaan sit on nafti.
  Ajattelin että menisi, kun viime syksynä meni vielä viime vuotinen 110cm..
  Pienelle otin onneksi jo 92cm.

  VastaaPoista
 2. Olivat tosiaan ihmeen pieniä, mutta Ticketeillähän on tänä vuonna ollut vähän pienempiä nuo koot. Vertasin meidän viime keväistä Plain Rain fleeceä 98cm ja tätä Hullujen Ticketiä 116cm, pituutta ja leveyttä vain pari senttiä enemmän ja hihojen pituus (kaulan juurelta) vain 4cm enemmän tuossa isommassa.

  Toivottavasti silti koko riittää teille, Mia. Itse ostin niin että menee varmasti vielä syksynkin, koska tuo 98cm mahtuu edelleen ainakin kevään.

  VastaaPoista
 3. Mitäkö nuo puvut maksaneet kun kaikki niitä hakenut?

  VastaaPoista
 4. Ticketin 2-osaiset olivat 29,90. Meillä on ollut niitä aiemminkin, ja ihan kelpo vaatteiksi havaittu. Housut olivat ennen isoja suhteessa takkiin, mutta nyt olivat jo aika samaa kaliiberia.

  VastaaPoista