maanantai 27. huhtikuuta 2009

Hei hulinaa!

Meidän perheen elämä on ollut melkoista menemistä viime viikot, enkä ole ehtinyt edes blogata. Silloin tällöin olen sentään käynyt lukemassa teidän juttujanne ja jopa muutaman kommentin jättänyt.

Viime viikonloppuna meillä oli kirjaimellisesti hulinaa, samalle viikonlopulle sattuivat 9-vuotiaan koristurnaus naapurikaupungissa ja Kestovaippahulinat Kaapelitehtaalla. Olin lupautunut hulinoille kirppisavuksi, joten siellä vierähtikin sitten koko lauantai, aamulla lähdin seitsemän jälkeen kotoa ja illalla olin seitsemän jälkeen takaisin. Siitä vielä singahdin hakemaan huutamiani rattaita, ja sitten olikin jo päivä pulkassa. Mies oli lasten kanssa kotona, ja välillä kävivät koristurnauksessa jossa tytöllä olikin lauantaina vain yksi peli.

Sunnuntaina mentiinkin sitten koko ajan, tytöllä oli kolme peliä, mies oli lupautunut yhteen peliin toimitsijaksi ja itse halusin poiketa Hulinoilla vielä kurkistelemassa myyjätarjonnan. Lauantaina Hulinoilla oli siis kirppis ja tsi-neuvontaa sekä muutama tarvikemyyjä. Sunnuntaina oli sali täynnä myyjiä, pääosalla valmiita vaippoja, toki kankaitakin osalla. Lisäksi luvassa oli yhdet synttärit, joissa poikkesimme ennen viimeistä turnauspeliä. Kotiin ajoimmekin illalla kahdeksan jälkeen Hesburgerin autokaistan kautta...

Tässä hulina-ostoksia, ylärivissä bambu-hamppua imuiksi, raidallista joustofroteeta, bambujoustofroteeta luonnonvalkoisena ja keltaisena sekä apinakuosissa. Ensin ajattelin etten osta tuota apinaa lainkaan, kun ei ole mielestäni ole tarpeeksi tyttömäinen :) , mutta sunnuntaina nappasin kuitenkin mukaan. Alhaalla pul-kangasta taskuvaippoihin, tuo pallollinen on aika ihanaa livenä ja apinaa sain palan kun ostin Myllymuksuilta yli 50 eurolla. Raitafrotee ja pallo-pul eivät ole Myllymuksujen, en enää muista mistä ne nappasin.Lisäksi löytyi luonnonmustaa (vai liekö tummanharmaa/-ruskea, tosi tumma kuitenkin on) hahtuvaa sekä Villiankalta tuollaista ihanaa vaaleanpunaista villaa myös vaippahousuihin. Ja löysin myös neppejä, toiset vaalean turkoosiin pulliin joka kotona odottelee, ja pinkkejähän tarttee aina! :)


3 kommenttia:

 1. No voi että kun en osannut tulla ottamaan hihasta, kun siellä palloiltiin molempina päivinä...

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Juuri äsken vasta luin sunkin postauksia, olit ollut mm. kirppiksellä vaippaostoksilla. Minä olin siellä kirjaamassa myytyjä vaippoja oikeiden myyjien listoille (Meandin kietaisupaidassa, jos joku tunnistaa).

  Toivottavasti vaipat toimivat hyvin, ja saat kestokärpäsen pureman. :)

  VastaaPoista
 3. Heippa, sut on haastettu blogissani :)

  VastaaPoista