torstai 2. heinäkuuta 2009

Salaisen ystävän postia, kiitos!


Olemme olleet lomailemassa (mies kyllä välillä töissä), lähdimme jo ennen juhannusta ja palasimme tämän viikon alussa. Konekin oli mukana, mutta avasin sen vain kerran katsoakseni sähköpostit. Salaiselta ystävältä oli tullut postia, ihania muumitarinoita ja lauluja + purkkaa, ja äidille mansikkanaamio ja ihana vihko (esikoinen lupasi kyllä huolia jos äidille ei kelpaisi!).

Kiitos paljon, muumeista meillä tykkää kaikki ja kuopus varsinkin, huutaa aina "Mamma!" kun näkee jonkun muumihahmon. Harkinnassa onkin mennäänkö kesällä muumeja Naantaliin tapaamaan, ollaan oltu monena kesänä, mutta hinta hieman hirvittää näin isolla perheellä. Ehkä isommille voisi keksiä jotain muuta kivaa ja toinen vanhemmista voisi viedä pienet muumeja tapaamaan.

Nyt täytyy lopettaa, saadaan kavereita kylään niin äidille kuin lapsillekin. Ensi viikolla ehkä mieskin lomailee, ehkä jo keskiviikosta alkaen. Loman piti alkaa heinäkuun alusta, mutta yrittäjän on tehtävä töitä silloin kun niitä on. Onneksi sesonki alalla ei ole kesäaikana, joten varmaan lomaileekin kunhan saa parit asiat ja tapaamiset hoidettua.

2 kommenttia:

  1. Moi! Ihana paketti, meilläkin asuu pieni muumifriikki. Siellä Naantalissahan on se Väskin (?) seikkailusaari, sinne voivat mennä isommat, en kyllä tiedä minkähintainen. Palasin tänään töihin ja työkaveri kehui kovasti lastensa tykänneen siitä.

    VastaaPoista
  2. Kiva Muumimainen paketti! :)

    VastaaPoista