keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Sairaspäivää

4-vuotias heräsi yöllä neljältä ja raportoi huonosta olosta. Väsymystokkurassa tein äkkiä pedin lattialle olkkariin (siihen kohtaan jossa ei ole matto ihan vieressä) ja vati pojalle viereen. Itselle äkkiä unta palloon, on yöt jääneet viime aikoina aivan liian lyhyiksi. Noin tunnin kuluttua mies heräsikin mitä miellyttävimpiin ääniin, ja meni siivoamaan jälkiä. 4-vuotias pystyy onneksi jo tähtäämään aika hyvin, eikä juurikaan ollut mennyt ohi. :)

Tässä vaiheessa vielä toiveikkaasti ajattelin josko homma jäisi tähän yhteen kertaan, mutta toisen kerran tullen laittelinkin hoitolapsille viestiä jotta täällä oksennetaan. (Hoitolapset tekivät viisaan päätöksen jäädä kotiin. Tai varmaankin ne vanhemmat sen päättivät.) Oksentelu jatkuikin vielä yhdeksään asti, jolloin pojan valtasikin kova nälkä. Tunnin sisään poika veti pari murokulhollista ja useamman sämpylän, ja nyt maistuu jo leikki. Toivottavasti muut säästyvät tältä, aika nopsaan tuo 4v näyttää toipuneen, mutta kerhoon toki ilmoitin ettei tule vielä huomennakaan.

Tuli sitten itselle vapaapäivä, joten voin jopa blogata näin päiväsaikaan. Ja olisihan tuossa noita kouluhommia odottelemassa, jospa saisin edes yhden tehtävän lähtemään tänään, ja ekaa näyttösuunnitelmaa pitäisi alkaa kirjoittamaan. Iso apua! Ehkä se siitä lähtee, hieman on vaan hakusessa miten se halutaan tehtävän.


Syksy näyttää palanneen, tylsää. Näitä lumisia maisemia on ikävä, vaikkei tuolla rattaiden kanssa kovin hyvin edetäkään.Viime viikolla jo jouduin kaivelemaan takaisin välikausivaatetta, ensin isommille ja nyt kyllä myös Helmille ja itselleni. Eilenkin aamulla oli mittarissa plus 8 astetta, ja ihan hikinen olin kun laiskuuttani vedin päälleni aamupäivällä Reimatecin talvitakin. Hikihän siinä tuli ja iltapäivällä piti hakea vaatehuoneesta syksyversio.


Nyt käytämme taas näitä vaatteita. Tickettiä haalarina sekä takkina ja housuna, osan välikaudesta jätin puhtaana odottelemaan kevättä. Eivät luultavasti mahdu enää silloin, mutta lähtevät sitten kiertoon.

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniita ulkoiluasuja teillä! Oi etenkin tuo lime takki on niin söpö. :)
    Äkkiä on potilas toipunut, jos heti jo ruokakin maistui. Hyvä niin! :)

    VastaaPoista
  2. Toipumista kovasti. Ja intoa opintoihin myös.

    VastaaPoista