sunnuntai 9. elokuuta 2009

Kirppistä ja aleja

Viime aikoina on tullut taas käytyä muutaman kerran paikallisella kirppiksellä, ja hauskaa kun löytää pöydän jossa myydään just oikean kokoista kivaa vaatetta.Hello Kitty -paidan käski ostamaan isosisko, Helmi kuulemma ehdottomasti tarvitsee tuollaisen. Housut ja caprifarkut kokoa 98cm, jospa menisivät ensi kesänäkin kun vaippa jäänee pois?
Hieman topatut ulkohousut ja pari pipoa, noita pipoja en voinut vastustaa. :)
Hintaa yht. 5e


Neuletakkeja ei voi koskaan olla liikaa!
Koot 80-110cm, mutta aika vähän pienimmällä ja suurimmalla on eroa. Pienimmät mahtuvat nyt hyvin, isommat sitten ensi kesänä. Hintaa 2-4e/kpl.Jesper Juniorissakin tuli käytyä, eihän siellä enää paljoakaan ollut viime viikolla (vai oliko toissa viikolla?), mutta jotain kuitenkin.


IdaT:n uikkari 7e, juhlasukkikset 1e/kpl.
Esprit:n caprit 10e ja Reiman hame 5e. Molemmat kokoa 98cm.

Tukholmassa kävimme heinäkuun lopulla, ja ostoksillehan siellä joutui. :) Alet olivat mielestäni paremmat kuin täällä, eikä tuo kruunun huono kurssikaan haitannut.


Tunika Zarasta, mekko H&M.
Perusvaatetta; Zaran paita nyt sopiva, Lindex ensi kesään ja Meltonin legginsit. Harmi että legginsejä oli Åhlensilla lähinnä tosi isoja kokoja, hintaa ei paljon jäänyt.


Tukholman Lindexillä oli jo tuolloin kaikki alevaatteet osta 2, maksa 1 (myös lasten), joten sieltä tarttui mukaan enemmänkin vaatetta. Ne tulivat isommille tytöille, lähinnä farkkuja ensi syksyyn.

1 kommentti:

  1. Tuo on kyllä ihanaa kun sattuu hyvä kirppispöytä josta löytää paljon kivaa ostettavaa. Kivoja ostoksia siis! :)

    Apina uikkari on huippu, meillä on uimahousuina samat.

    VastaaPoista